Когато технологиите работят като изкуство.

нашият екип

Екипът на Портокалена е с дългогодишен опит в намирането на креативни комуникационни решения. Усетът ни за бизнес ни помага да разрастваме нишите на клиентите ни; технологичното ни любопитство – винаги да сме в крак с иновациите и дигиталните развития; творческото ни мислене – да създаваме, вместо просто да работим.

В какво вярваме:

Ние от студио за дигитални решения Портокалена вярваме, че:

– Собственият бизнес е единственият начин, чрез който човек може да развие изцяло потенциала си.

– Всеки човек има право да поне веднъж в живота си да създаде собствен бизнес.

– Нашата цел е да ти помогнем да развиеш бизнеса си, …

-… за да растем заедно и да достигаме до все по-високи цели.

“Eдни симпатични, млади хора”

За нас

Екипът на агенция за дигитални решения Портокалена има общо над 25 години опит в създаването на стратегии чрез брандинг съдържание и performance маркетинг.

Основателят на студио за дигитални решения Портокалена – Алена Илчева – е водила лекции по Национален брандинг за Дипломатическия институт в България; победител е в международния конкурс EUPRERA – за изследователски принос в областта на националния брандинг; завършила е комуникации в Париж, в университета на Новата Сорбона, и притежава магистратура „Международни комуникации“ в университета „Ханзе“ в Гронинген, Холандия. Била е маркетолог за частни бизнеси, правителствени и неправителствени организации в Париж, Берлин и София.